Parkeren


We willen ten alle tijden voorkomen dat onze buren hinder ondervinden van de auto's tijdens de activiteiten in de kerk. Hierover is binnen de kerkenraad en de Commissie van Beheer uitvoerig gesproken.
Als u van plan bent om met de auto naar de kerk te komen is het goed om de volgende informatie tot u te nemen.

Parkeren doen we zoveel als mogelijk op ons eigen parkeerterrein, zodat we zo min mogelijk overlast veroorzaken in de Westwijk. Om zoveel mogelijk auto's kwijt te kunnen staan er voor iedere dienst toezichthouders / parkeerwachten. Volgt u alstublieft hun aanwijzingen op. Mocht u door omstandigheden voor afloop van de dienst weg moeten, er is altijd een auto beschikbaar die u thuis kan brengen.

Als het parkeerterrein vol is en er wordt toch aan de Brooshoofdstraat geparkeerd, dan s.v.p. in de daarvoor bestemde vakken en niet voor de gele strepen. Ook vragen wij u niet te parkeren voor de afvalcontainers (zie afbeelding 1), omdat er anders een onoverzichtelijke situatie ontstaat.

Na de dienst is de stoep richting de Buitendams middels pionnen (zie afbeelding 2) afgesloten. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan door drukte op de Buitendams. Sinds we dit zo hebben ingesteld, hebben we positieve reacties van de voetgangers ontvangen. Voor kerktijd is de stoep wel open. In Buitendams geldt de maximumsnelheid van 30 km/uur. Wilt u zich hieraan houden? De politie kan hier verbaliserend optreden.

Komt u op de fiets, dan is er voldoende gelegenheid om uw fiets te stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling op het kerkplein. Wilt u uw fiets aan de kant van de Brooshoofdstraat zetten dan kan dit op het daarvoor bestemde pleintje naast de ingang.

We vragen u vriendelijk om bovengenoemde zaken in acht te nemen.

Foto's

Parkeren bij de kerk
Parkeren bij de kerk

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten