Zangvereniging Harpe Davids

Wij zijn kinderkoor Harpe Davids. Wat is er mooier dan samen te zingen vanuit Gods Woord en dat te doen tot Zijn eer. “Uit de mond der jonge kinderen en der zuigelingen hebt Gij U lof toebereid” (Mattheüs 21:16).

Doelstelling

Het doel van ons koor is het zingen van psalmen, gezangen en geestelijke liederen overeenkomstig met Gods Woord. Daarnaast worden ook vaderlandse liederen gezongen.

Onze doelgroep is in principe de leeftijd van 6 - 12 jaar maar jongere kinderen die graag zingen en makkelijk de teksten en de muziek leren zijn ook van harte welkom.

Repetitieavonden

We repeteren in het schoolseizoen op donderdagavond van 18:45 tot 19:30 uur. Dat doen we in de grote zaal van de kerk. In principe zijn de kinderen met de vakanties vrij.

Een paar keer per jaar is de avond iets anders ingericht en gaan we iets leuks doen. Ook zingen we wel eens in de kerkzaal voor de kerktelefoon.

Uitvoeringen

We proberen per jaar aan een aantal uitvoeringen mee te doen. In elk geval willen we per seizoen ten minste één keer zingen in een bejaarden- of verzorgingshuis. Daarnaast zingen we wel eens op de contactmiddag van de gemeente.

Bij een uitvoering dragen de kinderen koorkleding. 

Bestuur

Vacature (Voorzitter)
Arinda Levering-Furster (Secretaris)
Heleen den Uil-van Wijk (Penningmeester)

Als bestuur houden wij uw op de hoogte van diverse zaken. Meestal gaat dit per email, mogelijk dat we in de toekomst gaan werken met een infobrief.

Dirigent en organist

De dirigent van ons koor is Jeannet van den Heuvel uit Werkendam. Zij heeft ruime ervaring met het dirigeren van verschillende grote en kleine koren.

We hebben geen vaste organist. We mogen regelmatig een beroep doen op diverse mensen binnen en buiten onze gemeente.

Voor vragen kunt u mailen naar: jeugdkoor@gergemhardinxveld-giessendam.nl

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten