+12 +14 jeugdvereniging Klein in Kracht

Wie zijn wij?

+12 +14 Vereniging Klein in Kracht

Voor wie zijn wij?

Voor alle jeugd van 12 t/m 16 jaar (Brugklas t/m vierde klas) uit onze gemeente en daarbuiten.

Wanneer komen wij bij elkaar?

Op vrijdagavond één keer per twee weken.

Tijd: van 19.30 uur tot ongeveer 21.15 uur/ 21.30 uur.

Wat doen we?

Allereerst willen we luisteren wat de Heere God tot ons te zeggen heeft.

De bijbel gaat open en we denken na over een Bijbelgedeelte. Belangrijk is om te zien wat het Woord van de Heere voor ons persoonlijk betekent. Ook bespreken we soms maatschappelijke of ethische thema’s.

Na de opening of inleiding volgt de pauze met drinken, (vooral cola ;-), en lekkers (koek of snoep).

Je hebt dan volop gelegenheid te kletsen met vrienden of vriendinnen.

Na de pauze volgt er meestal een spel in de vorm van een quiz, een knutsel, bespreking van het onderwerp voor de pauze of een originele spelvariant die jullie nog niet kennen .

Als het ‘s avonds licht is gaan we ook wel eens een spel doen op het parkeerterrein.

De startavond van het seizoen is altijd in september. Datum daarvan komt in het kerkblad en over de groepsapp (als je daar niet inzit…direct actie ondernemen tijdens de eerste avonden! ) We beginnen het seizoen altijd met een gezellige avond bbq-en, waarbij er volop gelegenheid is om bij te praten met elkaar over de vakantie enz. Ook staan we deze avond stil bij een onderwerp uit de Bijbel, die onze voorzitter met ons overdenkt. Elk jaar heeft hij weer creatieve middelen en invalshoeken om onze aandacht vast te houden. We sluiten de avond rondom een grote vuurkorf.

Eén of twee keer per jaar gaan we een bijzondere sportieve activiteit doen: in het donker in het bos een smokkelspel of variant daarvan, een strandwandeling in het voorjaar of een geheime tocht zonder informatie vooraf wat betreft de locatie en dergelijke. Leuk om op sportieve wijze je grenzen te verkennen!

In mei gaan we naar de bondsdag, ’s morgens naar de kerk met jongeren uit veel andere gemeenten. Daarna gaan we lekker naar buiten om te kanoën, boerengolf of een andere activiteit te doen. Elke jaar weer een verrassing wat er op het programma komt.

Ben je al enthousiast geworden? Kom dan ook een kijkje op de club nemen. Je bent hartelijk welkom!

Bestuur:

Willem Jan van der Werken (Voorzitter)
Janneke de Graaf (Secretaresse)
Voor vragen over de +12 kunt u mailen naar: plus12@gergemhardinxveld-giessendam.nl
Voor vragen over de +14 kunt u mailen naar: plus14@gergemhardinxveld-giessendam.nl

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten