Zending & Evangelisatie

Wie zijn wij?

Als commissie zijn we een plaatselijke afdeling van de Zending Gereformeerde Gemeente (ZGG) (www.zgg.nl) en van Evangelisatie Gereformeerde Gemeente (EVGG) (www.evgg.nl).

Zending

Als plaatselijke zendingscommissie hebben we drie doelen, namelijk:

  • Het bevorderen van de aandacht voor het zendingswerk in de gemeente;
  • Het inzamelen van (financiële)middelen;
  • Het medeleven met de zendingswerkers.

Jaarlijks hebben we in de maand augustus/ september een zendingsavond. Daarmee beginnen we ook aan een nieuw jaarthema. Elk jaar willen we een ander zendingsgebied bijzondere aandacht geven.

De collectanten komen twee wekelijks bij de kerkbladlezers aan de deur voor een gift voor het zendingswerk. Gebruikt frituurvet zamelen we in en levert een mooi bedrag op. Ook gebruikte postzegels kunt u inleveren in de kerk. Eénmaal per jaar zal een predikant voor gaan in een zendingsdienst.

Evangelisatie

Als commissie zijn we nog aan het zoeken op welke wijze we de evangelisatie in kunnen vullen vanuit onze gemeente. O.a. doen we om het jaar een folderactie. Hebt u vragen over ‘het geloof’, ‘God’ of loopt u rond met twijfels over de ‘zin van het bestaan’, neem dan – geheel vrijblijvend – contact met ons op.
Als commissie participeren we tevens in de evangelisatiecommissie van de Gereformeerde Gemeente te Gorinchem. Eénmaal per jaar zal een predikant voor gaan in een evangelisatiedienst.

Bestuur

Jan van Ledden (voorzitter)
Anette Bouman (secretaris)
Ewald van Dijk (penningmeester)

Voor vragen kunt u mailen naar: pzec@gergemhardinxveld-giessendam.nl

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten