Zending & Evangelisatie

Wie zijn wij?

Als commissie zijn we een plaatselijke afdeling van de Zending Gereformeerde Gemeente (ZGG) (www.zgg.nl) en van Evangelisatie Gereformeerde Gemeente (EVGG) (www.evgg.nl).

Zending

Als plaatselijke zendingscommissie hebben we drie doelen, namelijk:

  • Het bevorderen van de aandacht voor het zendingswerk in de gemeente;
  • Het inzamelen van (financiële)middelen;
  • Het medeleven met de zendingswerkers.

Jaarlijks hebben we in de maand augustus/ september een zendingsavond. Daarmee beginnen we ook aan een nieuw jaarthema. Elk jaar willen we een ander zendingsgebied bijzondere aandacht geven.

De collectanten komen twee wekelijks bij de kerkbladlezers aan de deur voor een gift voor het zendingswerk. Gebruikt frituurvet zamelen we in en levert een mooi bedrag van € 0,35 per kilo op. Ook gebruikte postzegels kunt u inleveren in de kerk. Eénmaal per jaar zal een predikant voor gaan in een zendingsdienst.

Evangelisatie

Als commissie zijn we nog aan het zoeken op welke wijze we de evangelisatie in kunnen vullen vanuit onze gemeente. Hebt u vragen over ‘het geloof’, ‘God’ of loopt u rond met twijfels over de ‘zin van het bestaan’, neem dan – geheel vrijblijvend – contact met ons op.
Als commissie participeren we tevens in de evangelisatiecommissie van de Gereformeerde Gemeente te Gorinchem. Als commissie zamelen we kleding in voor de organisatie ‘Twee rokken’ (www.tweerokken.nl). Viermaal per jaar is er een inzamelingsochtend (de eerste zaterdagmorgen van het kwartaal). Eénmaal per jaar zal een predikant voor gaan in een evangelisatiedienst.

Bestuur

Niels Markus (voorzitter)
Jantine Boogaard (secretaris)
Ewald van Dijk (penningmeester)

Voor vragen kunt u mailen naar: pzc@gergemhardinxveld-giessendam

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten