UPDATE 26-10-2023 Probleem in het e-mailverkeer26-10-2023

Probleem in het e-mailverkeer (UPDATE: 26-10-2023)

Helaas is gebleken dat de problemen met het mailverkeer nog niet helemaal over zijn. We zijn bezig met een vervangend systeem om de problemen goed aan te pakken. Met name Kliksafe-gebruikers kunnen ondervinden dat mails niet of later aankomen dan gewenst.
Voor de scriba, koster, diaconie, kerkblad en zorgsaam zijn tijdelijk aparte mailboxen ingericht aangezien deze mailadressen het vaakst gebruikt worden. U kunt gewoon gebruik blijven maken van de e-mailadressen zoals deze er zijn. Mocht u eraan twijfelen of uw mail daadwerkelijk bij de betreffende persoon is aangekomen dan is het verstandig om even telefonisch contact met deze persoon op te nemen.

We begrijpen dat het erg vervelend is als mails niet of te laat aankomen. We hopen dat we met deze tijdelijke oplossing bijdragen aan een verbetering. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
De Websitebeheerders

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten