UPDATE 02-09-2023 Probleem in het e-mailverkeer02-09-2023

Probleem in het e-mailverkeer (UPDATE: 02-09-2023)

Verschillende geadresseerden van e-mails die naar …@gergemhardinxveld-giessendam.nl worden gestuurd, krijgen de voor hen bedoelde e-mails niet in hun privé mailbox afgeleverd. Voor de verzenders en de ontvangers is dit erg vervelend. Naar de oorzaak wordt van verschillende kanten gezocht. Wilt u m.n. de e-mails die naar de koster, de scriba en het kerkblad worden gestuurd tot nader bericht ook per cc sturen naar hun privé e-mailadres? Die adressen zijn: wvanleeuwen@kliksafe.nl (koster) en cablom@kliksafe.nl (scriba en kerkblad). Indien u een e-mail hebt gestuurd naar een ander e-mailadres van de kerk en u ontvangt geen antwoord terwijl u dat wel verwacht, neem dan voor de zekerheid telefonisch contact op.

UPDATE 02-09-2023:
In samenwerking met de websitebouwer is er een oplossing gevonden voor de problemen. Als het goed is zouden de problemen opgelost moeten zijn. Ervaart u toch nog problemen en komen mails niet aan, laat het ons dan weten via website@gergemhardinxveld-giessendam.nl

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten