Natuurtocht

Zaterdag 20 november vertrok de eerste natuurtocht naar de Biesbosch. Met een bootje werd de rivier in 3 groepjes overgestoken. Nog geen half uur waren we aan de overkant, of twee zeearenden lieten zich in de verte al zien. Erg indrukwekkend om zulke grote roofvogels te zien en dat zo dichtbij Hardinxveld. Tijdens de tocht vertelde Chris Boer zeer interessante verhalen over de Biesbosch en de aanwezige natuur. Tijdens de lunchpauze werden we verrast met een lekkere tomatensoep en een broodje knakworst. Voor de kinderen was het maken van een kampvuur een hele belevenis. En het zien van een bever op de terugweg maakte deze natuurtocht helemaal onvergetelijk. Een absolute aanrader om u dus voor deze tochten aan te melden. 
 
In het voorjaar en april worden er weer interessante natuurtochten georganiseerd. Exacte datums staan binnenkort op de website en in het kerkblad.
De kosten zijn 15 euro voor een volwassene en 10 voor een kind onder de 12 jaar. De opbrengst is voor de renovatie van ons kerkgebouw. Per tocht kunnen er maximaal 15 personen mee.

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten