Eet-bij-elkaar

Eet-bij-elkaar

Als activiteitencommissie hebben we een nieuwe actie!

Deze actie heeft niet alleen als doel om geld op te halen voor de renovatie, maar is ook nog eens erg gezellig en samenbindend.

Hoe werkt het?
U meldt zich aan als u bij andere gemeenteleden wilt eten of als gemeenteleden bij u mogen eten. Bij het aanmelden geeft u door: - Met hoeveel personen u komt eten, of hoeveel personen er bij u mogen komen eten. Dit kan als alleenstaande, als echtpaar of als gezin. - Ook is het goed om de datum(s) waarop u kunt, te vermelden, en dat mogen uiteraard meerdere datums zijn. - Mogelijke dieetwensen. De organisatie maakt de match welke eters bij welke ‘kok’ worden geplaatst. Natuurlijk wordt aan de betreffende kok doorgegeven hoeveel mensen er komen eten. De koks mogen uiteraard zelf kiezen wat ze hun gasten voorschotelen. De eters krijgen een dag vooraf te horen op welk adres ze worden verwacht. De datums waarop we deze eet-bij-elkaar actie willen houden zijn:

- vrijdagavond 24 juni
- vrijdagavond 1 juli
- vrijdagavond 8 juli.

Degene die bij iemand gaat eten, maakt minimaal 12,50 euro per volwassene en 7,50 voor een kind over. Dit bedrag is netto voor de renovatie en mag dus uiteraard hoger zijn.

Betalen kan door overboeking naar rekeningnummer NL53RABO0395038197 o.v.v achternaam eetactie + achternaam van de eters.

U kunt zich aanmelden via 1 van deze opties: - activiteitencomm@gergemhardinxveld-giessendam.nl - bellen naar Willeke Schipper op 06-42444613 - bellen naar Cees Lock op 06-54771811.

Opbrengst actie

Deze actie heeft tot nu toe opgebracht:

Opgehaald: € 158,00
Doel: € 100,00

Deze actie loopt tot: 01-10-2022.

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten