Wijzigingen website17-12-2020

In overleg met de kerkenraad zijn er wat zaken op de website gewijzigd.
We proberen de website voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk te houden. We willen iedereen die ons met adviezen en opmerkingen heeft geholpen hier hartelijk voor bedanken. Fijn dat we dit middel, juist ook in de moeilijke tijd rondom het virus, hebben kunnen gebruiken.

Vanaf nu is er in de menubalk het kopje ''kerkdienst'' toegevoegd. Hieronder bevinden zich vooralsnog 2 subpagina's;  1. liturgie kerkdiensten 2. Collecterooster

1. Liturgie kerkdiensten:
Tot nu toe werd de liturgie steeds geplaatst bij de nieuwsitems onder de noemer: ''laatste nieuws-Coronavirus''. Omdat de liturgie in principe geen verband houdt met de maatregelen rondom het virus hebben we ervoor gekozen hier een aparte pagina voor te maken. Zolang het virus heerst, zal de liturgie ook nog gewoon op de wijze te vinden zijn zoals u nu gewend bent.

 

2. Collecterooster:
In het begin van de Coronacrisis is er diverse keren een bericht geplaatst door de diaconie. Hierin stond aangegeven wanneer er en voor welk doel gecollecteerd zou worden. Hierbij stonden dan ook de rekeningnummers vermeld. Naar aanleiding van vragen uit de gemeente is besloten om alle collecten die gehouden worden tussen juni 2020 tot en met januari 2022 te vermelden op de website. U vindt dit overzicht op de subpagina ''Collecterooster''.

 Heeft u vragen of opmerkingen over de website neem gerust contact met ons op.

De Websitecommissie.