Renovatiepagina website05-04-2022

Renovatiepagina website

De website is een mooi middel om de gemeente in woord en beeld te informeren over de vorderingen van de renovatie. Ook over de gevoerde en de te voeren acties kan actuele informatie gegeven worden. De laatste tijd is veel energie besteed om e.e.a. mogelijk te maken. Een deel van de informatie is openbaar maar ook is een deel niet openbaar.

In de menubalk van de website vind u het kopje ''Renovatie kerkgebouw''. Als u op dit kopje klikt kunt u alles vinden wat u nodig heeft om op de hoogte te blijven van de voortgang van de renovatie. Hier vindt u bijv. alle berichten die de afgelopen tijd in het kerkblad hebben gestaan maar ook de acties die worden gehouden om geld op te halen om zo de renovatie mogelijk te maken. Een aantal pagina's zijn alleen voor u als leden te bekijken. Om deze pagina's te zien kunt u rechtsboven in het scherm op ''inloggen leden'' klikken. Hierna klikt u op ''gratis account aanvragen''. Vervolgens wordt u gevraagd om wat gegevens in te vullen waarna u op ''uw gegevens versturen'' klikt. Het activeren van uw account gebeurt handmatig. U krijgt dus niet direct een reactie in uw mailbox. We streven ernaar om binnen 24 uur uw aanvraag te controleren en uw account te activeren. U krijgt hierover vanzelf een e-mail in uw mailbox. Heeft u na 24 uur nog geen reactie stuur dan een e-mail naar website@gergemhardinxveld-giessendam.nl.

Zodra u bent ingelogd ziet u dat onder het kopje ''renovatie kerkgebouw'' een aantal mogelijkheden zijn bijgekomen. Zo vindt u o.a. de berichten met betrekking tot de financiën maar ook foto's van de verbouwing en foto's van de activiteiten die er worden gehouden. Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact op met de Websitecommissie d.m.v. het hierboven vermelde e-mailadres.

Inloggen website

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde gemeenteleden. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten